26 Haziran 2009 Cuma

''Kocam Allah'a Emanet'' Programi

Yeni bir program cikti, su gunlerde yaza damgasini iyice vurdu ''Kocam Size Emanet''
ne kadar rezil bir programdir oyle ya..evli kisiler oraya gidip 10 milyar icin kendilerini heba ediyorlar.

Erkek,esiyle beraber Kanal D ''kocam size emanet'' program yapimcilarina gidiyor ve diyorki -merhaba ben Hanzo..Hanzoyum ben kendim..yillardir ben bi cacik yapamadim arkadas.e Hanzoyum ne yapayim?bu yuzden esim benden coook sikayetci :( Allah askina beni 5 gunde duzeltinde bi insan olayim,insanlik nasil biseymis bi ogreneyim yavv...''diyor.
Onlarinda tabi canina minnet boyle kerizler.

soyle alici gozuyle bi bakiyorlar adama ve aralarinda;
''hanzo mu? evet,salak mi?evet,10 milyara ihtiyaci var mi kesinlikle evettttt''' diyorlar vee
''evet sen bi hicsin oglum gel seni bi adam edelim. fakat herseyden once 10 milyari kazanmak istiyorsan biraz kendinin abuk subuk,krovani ya da ormantik ozelliklerini tabiri cayizse 70 milyonun onunde dile getir kiii -bak adam onceden hanzoydu simdi nasil akillandi su 5 gunde,acaba bizimkinide mi yollasak'' dusuncesiyle izlesinler seni ki 10 milyari hak edesin kerizciiim..prosedür bu.yapcak bise yok!! sen bunlari yap gerisini hiic merak etme bize birak.biz sana her turlu egitimi vericez'' diyorlar ve adamcagizin arkasindan ahuuhahahdahaha gibi seslerle guluyorlar.

e adam naapsin kabul ediyor tabii,malum kriz var.adama ne soylesen zaten hoplaya ziplaya,o parayi almak icin ne kadar maymunluk varsa yapmaya hazir.e bunlarda reytinge hazir..iste boyle gecinip gidiyorlar.

ama isin acikli tarafi adamin sirf parayi almak icin bu gosteriyi yapiyor olmasi.
misal cikip diyorki;
-''canim karicim ben bugune kadar bir Hanzoydum sana bunlari bunlari yaptim 2 bilemedin 3 gunde herseyi anladim senden cok cok ozur diliyorum uhu uhu huhu puhu fln filan''

ya canim kardesim niye şov yapiyosunki? belliki bu program bittikten sonra burda yaptigin onca nezaketi cikista cope atip -ulen kadin yeter sana bu kadar kibarlik'' diyip eski krovani hareketlerine devam edeceksin.madem boyle devam edeceksin 10 milyar icin kendini niye rezil rusva ediyosun sahsiyetsiz...
yazik kadinlarda seviniyor ''aah kocacim cok degisti kocacim''diyerek.

simdi asil sorum kadinlara-yav madem bu kadar kocandan nefret ediyosun,getiriyosun Kanal D lere kadar,diyosunki bu kroyu adam edin,duzeltinde insan olsun..
ne icin evlisin o halde bu adamla?
herkesin karsisinda niye esini hatta ve hatta kendini 10 milyar icin rezil ediyosun ?
niye ozelini 70 milyona acma ihtiyaci duyuyorsun?

sen esinle problemlerini halledemiyorsan,nefrett ediyosan(ki saydigin butun kotu ozellikler belliki senin icin son derece onemli) bosa gitsin guzelim.dile getirdigin bu ozellikleri bugune kadar degistirememissinde 5 gunde mi degistirmeyi hayal ediyorsun?

ne sen ne de bir baskasi bu Adamin 5 gunde,yillardir icinde tasidigi Ormantik yasam tarzini degisteremez...iste bu program bu yuzden bu kadar mantiksiz,bu yuzden bu kadar sacma !! icler acisi bir durum!! sizden ricam lutfen bu tur programlara reyting kazandirmayin,millet gerkecten ne yapacagini,nasil yasayacagini sasirmis durumda.

sevgiler..

2 yorum:

  1. Galipçiğim duyarlılığın için teşekkürler. Çok haklısın dostum ama işin sosyolojik-ekonomik-politik yönüne bakacak olursak işimiz çok güç...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. aynen oyle Oktaycigim .. benden de sevgler..

    YanıtlaSil